psychotherapeut
De behandelruimte

Mijn mailadres is Psychotherapie.voogd@kpnmail.nl.

Het telefoonnummer waarop u mij kunt bereiken is 06-14391147. U kunt ook een voicemail bericht achterlaten of een bericht sturen. Ik zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Het adres is:
Hengelosestraat 100-113
7514 AK Enschede

De praktijk is gevestigd in Kantorencentrum Schuttersveld. U hoeft zich niet te melden bij de receptie, maar kunt direct plaatsnemen in de wachtruimte.

De praktijk is geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Incidenteel zijn afspraken in de avonduren mogelijk.

Omgaan met het corona virus

Ik vraag u met klem de afspraak af te zeggen wanneer u verkoudheidsklachten of griepklachten heeft, zoals niezen, hoesten of koorts, wanneer u de afgelopen 2 weken in contact bent geweest met iemand die besmet is met het corona virus of wanneer u in een risicogebied bent geweest.

U kunt zelf een afweging maken over het afzeggen van de afspraak. Wanneer u angstig bent voor een eventuele besmetting, staat het u vrij om de afspraak af te zeggen. Uiteraard zijn er aan het afmelden binnen 24 uur geen kosten verbonden.

Reguliere sessies kunnen vervangen worden door telefonische sessies of sessies via beeldbellen, wanneer dat gezien de therapie mogelijk is. We zullen samen kijken wat mogelijk is en welke vorm u het beste past. Hierbij moeten we rekening houden met het feit dat sommige therapievormen niet gegeven kunnen worden via de telefoon of beeldverbinding.

Het kan uiteraard ook gebeuren dat ik afspraken moet afzeggen i.v.m. ziekte bij mij of in mijn prive-omgeving. Deze zullen niet ingehaald worden of vervangen door een telefonische afspraak.

Wanneer ik mijn beleid aanpas, zal ik u hiervan z.s.m. op de hoogte brengen.

Voor meer informatie over de actuele richtlijnen van het RIVM, kunt u hier klikken. Voor meer informatie over wat MIND over het corona virus zegt, kunt u hier klikken.

Zomervakantie 2020

Vanaf vrijdag 24 juli tot en met zondag 16 augustus heb ik vakantie. Voor dringende zaken kunt u een sms bericht sturen, een voicemail achterlaten of via de portal een bericht sturen. Ik zal hierop zo spoedig mogelijk reageren. Dit geldt alleen voor mensen wier behandeling reeds begonnen is. Voor overige zaken ben ik vanaf maandag 17 augustus weer bereikbaar.